Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

2 sigoura geia tameio

ofi xanthi 1x kai liverpoul tsixlofouskas x2 5000eyro

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

2 diples efkeries geia tameio TAMEIOOOOOOOOOOO

Για μια θέση ακόμα και στα ημιτελικά κοντράρονται στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός με τον ΟΦΗ, δύο από τις πιο «σφιχτές» ομάδες της κατηγορίας. Πέντε under 1,5 στα έξι τελευταία οι γηπεδούχοι, τέσσερα οι Κρητικοί. Στο 2,54 ανταλλάσσεται το under 1,5 στην Betfair.
Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό από τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας του εξάποντα παιχνίδια χάνοντας 1-0 στην Τρίπολη και με το ίδιο σκορ την προηγούμενη αγωνιστική από τον Πανιώνιο, σε παιχνίδι όπου ωστόσο η απόδοσή του ήταν καλή. Και για τις δύο ομάδες το κύπελλο είναι ευκαιρία να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά, αφού όποια προκριθεί θα βρει απέναντί της τον Πανσερραϊκό σε εντός έδρας νοκ-άουτ ματς και στη συνέχεια το νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός-Πανιώνιος.
Μαζί με τα παιχνίδια κυπέλλου η ομάδα του Αγρινίου προέρχεται από πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη (0-3-2, στο κύπελλο προκρίθηκε στα πέναλτι), ενώ η προηγούμενη νίκη της ήταν επί του ΟΦΗ εντός έδρας με 1-0 για το πρωτάθλημα. Ανεξαρτήτως διοργάνωσης μετράει 11 under και no-goal στα 12 τελευταία της παιχνίδια.
Εντός έδρας έχει απολογισμό 3-2-2 με γκολ 7-6 και 6/7 να είναι under. Ο Μπάμπης Τεννές δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ετζενγκέλε, Κουτρομάνο, Μητρόπουλο, Μπουμάλ και Θεοδωρίδη, ενώ επιστρέφει ο Κούσας.
Σε παιχνίδι όπου αγωνίστηκε με πολλές απουσίες ο ΟΦΗ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα με το 2-0 επί της Δόξας Δράμας και τον Παπουλή να σκοράρει δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο. Πριν τη νίκη αυτή ο ΟΦΗ δεν είχε κερδίσει από τις αρχές Δεκεμβρίου και το 0-1 (και πάλι) επί της Δόξας, έχοντας μετά δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, σε παιχνίδια όπου δεν κατάφερε καν να σκοράρει.
Στο κύπελλο είχε προκριθεί στην έδρα της Παναχαϊκής με 0-1 στην παράταση. Ανεξαρτήτως διοργάνωσης μετράει εννιά συνεχόμενα no-goal και οκτώ διαδοχικά under (τα έξι και under 1,5)! Εκτός έδρας στο πρωτάθλημα έχει απολογισμό 2-3-4 και στις τρεις τελευταίες του εξόδους απέτυχε να σκοράρει.
Ο Άγιαξ έχει παράδοση κόντρα στην Άλκμααρ, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει αρκετά αποτελέσματα εκτός έδρας. Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, το οποίο θα διεξαχθεί μόνο παρουσία παιδιών. Δεν αξίζει τόσος φαβοριτισμός στον Άγιαξ, με το 2 AH (+0,5) να πληρώνει 1,975 στην Bet365.
Πρόκειται για νοκ-άουτ παιχνίδι της φάσης των «16» του κυπέλλου. Η αναμέτρηση είχε διεξαχθεί στις 20 Δεκεμβρίου αλλά διεκόπη στο 38ο λεπτό με το σκορ να είναι 1-0 υπέρ του Άγιαξ, όταν οπαδός του Αίαντα είχε εισβάλει στο γήπεδο και επιτέθηκε στον τερματοφύλακα της Άλκμααρ. Έπειτα από απόφαση της ομοσπονδίας, το παιχνίδι θα ξεκινήσει από την αρχή και (φυσικά) από το 0-0 και στις κερκίδες θα βρίσκονται μόνο παιδιά κάτω των 13 ετών.
Την ερχόμενη Κυριακή οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για το πρωτάθλημα στην έδρα της Άλκμααρ, ενώ το αντίστοιχο παιχνίδι στο Άμστερνταμ έληξε 2-2. Ο Άγιαξ μπαίνει στη νέα χρονιά από το -5 από την κορυφή, με την παρουσία του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ να του στερεί αρκετούς βαθμούς στο πρωτάθλημα (ρεκόρ 9-6-2). Εντός έδρας έχει 4-4-0 με γκολ 23-9 και 6/8 να είναι over, ενώ over ήταν και τα 13/17 παιχνίδια πρωταθλήματος.
Τις 11 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Άλκμααρ σε επίπεδο πρωταθλήματος δεν έχει ήττα, μετρώντας εννιά νίκες και δύο ισοπαλίες με γκολ 32-10! Ο τεχνικός της ομάδας, Φρανκ ντε Μπουρ προτίμησε να προετοιμάσει την ομάδα στη διακοπή σε περιοδεία στη Βραζιλία και δεν έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα απουσιών. Ο επιθετικός Σίγκθορσον (5 γκολ) και ο αριστερός μπακ Μπόιλισεν παραμένουν εκτός, αμφίβολος είναι ο εξτρέμ Μπούριχτερ (4 γκολ).
Η Άλκμααρ πήγε στη διακοπή των εορτών από την πρώτη θέση της βαθμολογίας και από το +1 από τη δεύτερη θέση, με τη διαφορά να μπορούσε να είναι μεγαλύτερη σε περίπτωση που δεν έχανε από την Μπρέντα στο τελευταίο της παιχνίδι με 2-1 με γκολ στο 90’.
12-2-3 έχει στο πρωτάθλημα διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με παθητικό 15 γκολ, ενώ το εκτός έδρας της ρεκόρ είναι 4-2-3. Η προετοιμασία στη διακοπή έγινε στην Τουρκία και για το παιχνίδι κόντρα στον Άγιαξ υπάρχουν μόνο αμφιβολίες για τον δεξιό μπακ Μαρσέλις και τον μέσο Μάρτενς, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες συμμετοχής, χωρίς να υπάρχουν άλλα προβλήματα απουσιών.6
Key Stat: Στα 6/9 εκτός έδρας της παιχνίδια στο πρωτάθλημα η Άλκμααρ απέφυγε την ήττα.
Συμπέρασμα: Νοκ-άουτ παιχνίδι κυπέλλου, το οποίο θα διεξαχθεί μόνο παρουσία παιδιών στις κερκίδες. Δεν είναι τόσο φαβορί ο Άγιαξ, με την πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα Άλκμααρ να παίρνει πολύ συχνά αποτελέσματα εκτός έδρας. Στο 1,975 το AH 0:0,5 (X2) των φιλοξενούμενων στην Bet365.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
Ο Νίκος Αναστόπουλος πήρε 23 παίκτες για τα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Λεβαδειακό και η αποστολή θα επιστρέψει στο Ηράκλειο τη Δευτέρα. Επιστρέφουν οι Κάρολ, Γεωργίου (2 γκολ), Κάλαϊτζιτς (2 γκολ), Σίσιτς (4 γκολ) και Μάντζιος (4 γκολ) που ήταν τιμωρημένοι στο πρωτάθλημα, με τον Γεωργίου να είναι αμφίβολος, αλλά να αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα των Κρητικών.
Key Stat: 11 under και no-goal στα 12 τελευταία του παιχνίδια ο Παναιτωλικός, εννιά συνεχόμενα no-goal και οκτώ συνεχόμενα under ο ΟΦΗ.                                                                                                                                                                                        xtipame 60 eyro x2 dipli efkeria diada